=

Terugblik

Donderdag 1 februari 2024

Op 1 februari was het netwerk te gast bij Koninklijke Viso te Huizen.
Daan Bollinger informeert de leden over de visie, missie en strategie van Visio
Frouck de Boer, Senior-adviseur Toegankelijkheid bij Visio, deelt haar inzichten over de ontoegankelijke wereld toegankelijkheid maken en de belangrijkheid hierbij van licht. Visie op huisvesting = visie op verlichting
Mensen hoeven zich niet aan te passen als de omgeving uitgaat van de diversiteit van de mens.

Dinsdag 12 december 2023

Hoe realiseer je bouwprojecten in tijden van stikstofcrisis? Op 12 december sprak Luc Verhees hierover bij Netwerk Bouwende Managers. Niet alles kan, maar veel ook wel! We kregen informatie over emissie en stikstofdepositie, de effecten hiervan op bouwprojecten en de mogelijkheden voor emissiereductie. Een hoopvolle boodschap met veel praktische handvatten.


Vrijdag 10 november 2023

Het Netwerk Bouwende Managers was op 10 november te gast bij ptg advies. Een zeer inspirerende dag! Wilma Terwel van ptg nam ons mee in een het proces van een complex bouwproject in de zorg. Christiaan Lustig van TheDayShift liet zien hoe je als team efficiënter en effectiever kunt samenwerken. Bedankt voor jullie presentaties! Met een hoofd vol ideeën gingen we met een gids van Gilde Amersfoort op stap in deze Europese stad van het jaar, bezochten Stadsbrouwerij de Drie Ringen en sloten culinair af bij restaurant De Saffraan, waar we nog lang napraatten.