=

Voorzitter

Over het netwerk

Vastgoedcollega’s in de zorg wezen mij een aantal jaar geleden op het bestaan van het netwerk en ik sloot mij aan als lid. Sinds eind 2022 ben ik voorzitter van het Netwerk Bouwende Managers, daarbij ondersteund door de agendacommissie en het secretariaat.

Kennis en inspiratie

Het netwerk biedt een bron van kennis en inspiratie voor vastgoedmanagers in de zorg. Binnen een zorginstelling zijn veelal dezelfde vraagstukken en onderwerpen aan de orde. Het netwerk biedt een platform om te sparren met je collega’s, kennis op te halen, te delen en te vergroten. Dit versterkt zowel mijzelf als mijn organisatie.

Waardevol

Het vergroten van de eigen kennis en expertise op het vakgebied van zorgvastgoed komt zowel de zorgorganisatie als de sector ten goede. Maatschappelijk is dit ook een goede zaak. Niet in de laatste plaats omdat onze sector met publieke middelen wordt gefinancierd. Maar zeker zo relevant is dat het ook gewoon motiverend en leuk is voor jezelf.

Leren van anderen

Middels externe sprekers en deskundigen kijken we ook om ons heen om te leren. Tijdens bijvoorbeeld ons jaaruitje bezoeken we daarom organisaties van buiten de zorg. Door een kijkje te nemen achter de schermen van bijvoorbeeld een dierentuin of hotelketen, krijgen we vanuit een heel ander perspectief zicht op het CREM van onze zorgorganisaties.

Aanrader

Het netwerk is een aanrader voor vastgoedmanagers in de zorg die:

  • graag met collega’s in contact komen
  • kennis en ervaring willen delen
  • persoonlijk en professioneel willen groeien

Direct aanmelden of meer informatie?

Even voorstellen

Na jarenlang actief te zijn geweest aan de commerciële kant van het vastgoed op het gebied van consultancy, bouwprojectmanagement en projectontwikkeling, maakte ik in 2008 de overstap naar de zorg. Sinds 2016 ben ik directeur Vastgoed bij ’s Heeren Loo, één van de grootste zorgorganisaties in Nederland. Een prachtige baan waarbij ik, samen met vele collega’s, elke dag probeer de huisvesting voor clienten en medewerkers net weer een stapje te verbeteren en dat op een voor de organisatie duurzaam gezonde wijze.